Mer om oss

Djurfavoriter.se är din oberoende guide på nätet för att hitta den bästa x. Vi strävar efter att vara helt objektiva så att du kan fatta rätt beslut när du ska köpa djurprodukter.

Vi har många års erfarenhet av att skapa bäst i test-guider på internet. Därför har vi en god känsla för vad du som konsument letar efter – och behöver i form av tips och råd.

Vår ambition och vår vision är att alla som letar efter de bästa djurprodukterna ska få all den information de behöver för att kunna fatta ett välavvägt beslut.

Så testar vi bästa djurprodukterna.

Hur hittar man den bästa produkten? Hur gjorde vi egentligen?

Det har gjorts flertalet verkliga test av produkter som finns på marknaden. Vad vi gjorde var att vi gick igenom alla dessa tester en och en.

Vi har lusläst varje protokoll för att utröna vilken produkt som är bäst.

När vi samlat resultat från samtliga tester summerade vi allt i ett stort Excelark för att kunna filtrera bort vissa modeller som av en eller annan anledning inte matchade våra kriterier.

I princip har vi utsett den produkt som är bäst i test till den som fått flest goda omdömen av flest produkttestare. I slutändan är det ofta en balansgång där vi fått väga många kriterier mot varandra.

Vårt mål är att du lätt ska kunna få en överblick över vad som är bra att tänka på när man ska köpa en viss produkt. Sedan även få ett förslag på en produkt som du kan känna dig trygg med att köpa hos en trygg leverantör.

Så tjänar vi pengar

Djurfavoriter är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt en produkt hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din vara. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen.

Är vi då inte beroende av dessa samarbetspartners och därmed partiska? Nej, inte alls. För det första grundar vi våra tips på olika oberoende tester som redan gjorts. För det andra har varje återförsäljare mängder med. Det är bara upp till oss välja exakt vilken vara vi ska rekommendera.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget North Edge Media AB.

Gesällvägen 2 294 77 Sölvesborg Org. 559341-1563 kontaktaoss@northedgemedia.com